Contact

 

Contact

Psychologenpraktijk J.Ph. Suidman
Mw. drs. J.Ph. (Hanneke) Suidman
Voorofscheweg 15 L
2771 MA Boskoop
T 0172-404130
E suidmanpsychologenpraktijk@hetnet.nl

Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 18.00 uur
Op woensdag werk ik  als therapeut voor psychologische zorg in de Praktijk voor Gezondheidspsychologie in Leiderdorp.

Wachttijd bij psychologische zorg tot de eerste afspraak is acht weken, dit is tevens de start van de behandeling. De wachttijd is onafhankelijk van bij welke zorgverzekeraar u een polis heeft. (Geplaatst op 1 oktober 2019).

Mediation: wachttijd wijkt af van psychologische zorg. Het is zinvol om telefonisch te informeren.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Privacyverklaring

Wij verwerken medische gegevens van onze patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In onze privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u heeft. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met  mw. J.Ph. (Hanneke) Suidman op telefoonnummer 0172-404130.

U kunt telefonisch contact met mij opnemen (0172 – 404130) of via onderstaand contact formulier:
nb. alle velden zijn verplicht

Uw naam

Telefoonnummer

Email

Onderwerp

Uw bericht


Maps