Contact

Contact

Psychologenpraktijk J.Ph. Suidman
Mw. drs. J.Ph. (Hanneke) Suidman
Voorofscheweg 15 L
2771 MA Boskoop
T 0172-404130
E suidmanpsychologenpraktijk@hetnet.nl

Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 18.00 uur. Per 31 december 2019 is de praktijk in Boskoop gesloten.

Vanaf januari 2020 werk ik op woens- donder- en vrijdagochtend in de Praktijk voor Gezondheidspsychologie in Leiderdorp.

Telefoonnummer: 071-5414532

Wachttijd bij psychologische zorg tot de eerste afspraak is drie weken in de Praktijk voor Gezondheidspsychologie in Leiderdorp, dit is tevens de start van de behandeling. De wachttijd is onafhankelijk van bij welke zorgverzekeraar u een polis heeft. (Geplaatst op 2 december 2019).

Mediation: de mediationpraktijk is per december 2019 gesloten.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Privacyverklaring

Wij verwerken medische gegevens van onze patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In onze privacyverklaring kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in de privacyverklaring opgenomen welke rechten u heeft. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u contact opnemen met  mw. J.Ph. (Hanneke) Suidman op telefoonnummer 0172-404130.

U kunt telefonisch contact met mij opnemen (0172 – 404130) of via onderstaand contact formulier:
nb. alle velden zijn verplicht

  Uw naam

  Telefoonnummer

  Email

  Onderwerp

  Uw bericht

  [recaptcha]

  Maps